A MusicGraf

Ha van egy kottavonalazó MusicGraf tollunk és rendelkezésünkre áll egy papírlap (vagy bármilyen papíralapú írófelület, szalvéta, újság, doboz), akkor ezzel a tollal sebtében rögzíteni tudunk egy éppen akkor hallott zenét vagy saját, bennünk és belőlünk születő dallamot.

Egyedi

Az egyedi tollhoz letisztult, természetes megjelenést terveztünk. A hozzá tartozó különleges dobozzal megnyerő ajándék és hasznos munkaeszköz minden zenész számára.

Praktikus

Hol? - Zenekari próbán, egy kávé- házban, stúdióban, órán, egy pad- on, egy pléden, pihenés közben a parton. Mihez? - Jegyzetek készí- téséhez, kották kiegészítéséhez, konponáláshoz, zene gyűjtéshez…

Környezetbarát

Ha a festéket kiírjuk a tollból és a kupakot eltávolítjuk, akkor a toll többi része - megfelelő környezeti tényezők és lebontó baktériumok jelenlétében - könnyen lebomlik, illetve a fém része korrodál.

Innovatív

Az új dallamok bárhol ránk köszönhetnek: munka közben, kávézás és beszélgetés alatt. Ne hagyjuk veszni az innovatív gondolatokat, megoldásokat, érzéseket, dallamokat!

a toll trans backgr

MusicGraf Box

A toll és a tolltartó újrahasznosított papírból készült. Egyedi tervezésével, letisztult formáival, természetes megjelenésével szép ajándék bárkinek, aki szoros kapcsolatban él a zenével. A tolltartó zárásáért erős gumipánt felel. A tolltartó fedelének belső oldalán egy vonal található, ahova zselés világos színű (fehér, ezüst, arany) tollal könnyedén lehet kedves gondolatokat írni: "Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene…” vagy "A zene a világ legegyetemesebb nyelve...”


muscgrafbox3

MusicGraf Toll

A MusicGraf egy speciális toll, mely az ötvonalas kottasor megrajzolására alkalmas. A toll felépítéséből adódóan szabadkézzel is egyenes vonal rajzolható vele. A tollhegyek nagyon jó minőségűek, egyenként 1 000m hosszú vonal is húzható velük. A toll végén egy lyuk található, ami nemcsak áttöri a toll testét, hanem a nyakbaakasztó helye is, ha valaki éppen így szeretné viselni. Ebbe a lyukba bele lehet fűzni egy logózott (vagy textilfilccel, saját kezűleg megírt) szalagot, vagy bármit, amit tulajdonosa szeretne, ezzel teljesen egyedivé alakítva a tollat.MusicGraf Toll


...

Kapcsolat

A MusicGraf toll és a MusicGraf Box (toll, egyedi dobozban) a Victoria Music Hangszerszaküzletben is megvásárolható, ahol még közel tízezer hangszer, tartozék, kiegészítő kotta és ajándéktárgy között is válogathat. Szeretettel várjuk!

Elérhetőségeink

Személyesen üzletünkben, online felületen pedig a lenti elérhetőségek valamelyikén várjuk jelentkezését.

Címünk

Victoria Music Hangszerszaküzlet,
1024 Budapest, Fény utca 15.,
A Mamut és a Millenáris között.

Üzenetküldés


Kérem adja meg a nevét

Kérem adjon meg érvényes email címet

Kérem töltse ki az üzenet mezőt